Concerts a Girona

La nit dels Sopa

0 vots
La nit dels Sopa
La nit dels Sopa

Festival Temporada Alta 2017

Plaça del Vi, 1 17004 - Girona

Web oficial
9 de Desembre de 2017
30 €
Horari: 21:00

Sopa de Cabra + M-Clan + Adrià Puntí

M-Clan i Adrià Puntí acompanyen a Sopa de Cabra en el seu final de gira

El dissabte 9 de desembre Sopa de Cabra, una de les bandes més importants del pop rock del país, diu adéu a tres anys de gira, abans de tancar-se a preparar noves cançons. Per fer-ho, inicien un nou projecte personal, un nou repte anomenat "La Nit dels Sopa". Aquest esdeveniment vol recollir l'esperit del grup any rere any, fixant una cita anual per a tots els "soperus" i per a totes les bandes amigues coetànies, a qui el grup vol mostrar el respecte. Per a aquesta primera edició s'han buscat les arrels més rockeres del grup amb els companys M-Clan i la complicitat del músic, amic i veí, Adrià Puntí. M-Clan, presentarà per primera vegada a Girona el seu nou disc Delta i el cantant i compositor Adrià Puntí oferirà un concert exclusiu amb els seus millors temes acompanyat de la banda de sempre.
Fitxa artística

Intèrprets (Sopa de Cabra): Gerard Quintana (veu), Josep Thió (guitarra i veu), Francesc "Cuco" Lisicic (baix), Josep Bosch (bateria), Jaume "Peck" Soler (guitarra) i Ricard Sohn (teclats)

Intèrprets (M-Clan): Carlos Tarque (veu principal), Ricardo Ruipérez (guitarra elèctrica, acústica i cors), Prisco López (guitarra elèctrica), Ivan González (baix), Charlie Bautista (teclats) i Sergio Bernal (bateria)

Intèrprets (Adrià Puntí): Adrià Puntí (veu, piano, guitarra acústica i guitarra elèctrica), Lluís Costa (guitarra elèctrica i cors), Pedrito Martinez (baix i contrabaix), Toni Molina (bateria, percussió i cors) i Adrià Bauzó (saxo tenor i barítono)

Lloc Pavelló d'Esports de Fontajau
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Cantem el cinema! Concert participatiu

Concerts

Cantem el cinema! Concert participatiu

Lloc: L'Auditori - Palau de Congressos de Girona - Girona

Data: 20 de Febrer de 2018

Amb François Ragot (violoncel) [llegir +]