Concerts a Girona

España ingobernable

0 vots
España ingobernable
España ingobernable

Teatre Municipal de Girona

Pl. del Vi, 1 17001 - Girona

Web oficial
1 de Febrer de 2018
12 €
Horari: 20:30

Alberto San Juan / Fernando Egozcue

Alberto San Juan i Fernando Egozcue alcen la veu amb textos i cançons indignats i indignants amb relació als fets que actualment es viuen a l'Estat espanyol. A l'espectacle se senten veus de polítics i de periodistes, veus de desnonats i d'exclosos, veus de milionaris, veus d'indefensos…
Sempre hi ha hagut una Espanya ingovernable. Fins i tot quan encara no hi havia Espanya. Sempre hi ha hagut un impuls, una potència, un gest col•lectiu contra el mal govern. Rebel•lia fins i tot contra aquell govern que, essent bo, s'imposa. És una lluita perquè el govern sigui de tots. España ingobernable són un piló de textos i cançons sobre la lluita ciutadana contra el mal govern i contra el poder en la història recent de l'Estat espanyol.

Autoria: Alberto San Juan Guijarro i Fernando Egozcue. Direcció: Alberto San Juan Guijarro i Fernando Egozcue. Repartiment: Fernando Egozcue i Alberto San Juan Guijarro. Disseny de llum: Raúl Baena. Música original: Fernando Egozcue. Dramatúrgia: Alberto San Juan Guijarro. Amb la col.laboració: Tegust..

Teatre Municipal (Saló de Descans)
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Altres actes relacionats

Concert de Gospel solidari

Concerts

Concert de Gospel solidari

Lloc: Teatre Municipal de Girona - Girona

Data: 26 de Gener de 2018

Gospelians de Girona [llegir +]