Notícies | Agenda

El Centre de Visitants del Gironès acull una mostra sobre la conservació del Ter

25-09-2012 11:54
0 vots
El Centre de Visitants acollirà la mostra sobre el riu Ter.  diari de girona

El Centre de Visitants acollirà la mostra sobre el riu Ter. diari de girona

L'Espai d'exposicions temporals del Centre de Visitants del Gironès acull des d'avui fins el 7 d'octubre una mostra sobre la conservació de la fauna i flora del riu Ter. Aquesta mostra itinerant parla de les tasques de manteniment i recuperació de les zones naturals properes a les riberes, o el que s'anomena "hàbitats riparis".
El projecte de conservació, que forma part del programa "Life + Natura" de la Unió Europea, es desenvoluparà durant el període entre 2010 i 2013 a diverses poblacions de la riba del Ter, totes elles amb una fauna i flora considerades d'interès comunitari.
L'exposició plasmarà quins problemes té la riba del riu Ter i quines solucions proposa el projecte "BiodiversiTER", a més de permetre conèixer millor els espais naturals del país i fomentar-ne el respecte. La mostra estarà oberta al públic avui i demà, dimarts i dimecres de la setmana vinent i els diumenges; i inclourà una visita i una passejada pel riu Ter.
Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Loteria del Nen 2017

Comprovar Loteria del Nen

Segueix la informació de la Loteria del Nen. Comprova els números premiats amb el nostre widget de la Loteria del Nen.

 
Widget Loteria de Nen

Emporta't al teu web, al teu escriptori o al teu iGoogle els resultats de la loteria de Nadal i la loteria del Nen. Descarrega-t'ho

 

Guia de restaurants

Deixa el teu comentari
Situat al bell mig del barri vell de Girona, es troba el Restaurant Draps. Obert l'any [..]