La sala de plens de l'Ajuntament de Lloret va acollir ahir la presentació oficial de la Cursa de Nadal de Lloret. La novetat més significativa d'aquesta nova edició és la incorporació de la Cursa de la Dona, una iniciativa solidària en què els organitzadors, l'Ajuntament i el Club Atletisme Lloret-La Selva, han arribat a un acord amb l'AECC-Catalunya Contra el Càncer Girona per donar un euro de cada inscripció a la cursa.

La presidenta de l'AECC, Cristina Pané, va explicar que "hem rebut la proposta de l'Ajuntament amb molt il·lusió i volem animar a tothom a participar-hi. Hem de fer el rècord!", va exclamar. Per la seva part, Josep Maria Torres, membre del Club Atletisme Lloret-La Selva, va afegir que "aquest caràcter solidari encara dóna més valor a la cursa". Des del consistori, l'alcalde de Lloret, Romà Codina, va remarcar que "Lloret és una vila que sempre ha tingut un caràcter marcadament solidari. Ho demostra novament amb aquesta Cursa de la Dona i el proper cap de setmana amb totes les activitats programades com la jornada solidària per l'AME i les de la Marató de TV3 per la investigació de les malalties cardiovasculars".

La cursa, que tancarà les inscripcions quan arribi al 1.200 inscrits en categoria absoluta i 400 participants en les curses de promoció infantil, tindrà lloc el proper 28 de desembre i s'iniciarà a les 10 del matí amb les promocions infantils. Posteriorment tindrà lloc la cursa d'adults a les 11.

El recorregut serà de cinc quilòmetres i tindrà un preu de 9 euros. Els més joves faran la cursa a les pistes d'atletisme i el preu d'inscripció és de 2 euros. Des de la setmana passada s'han obert les inscripcions i tots els interessats a participar-hi es poden inscriure en el web o presencialment al Punt d'Informació Juvenil al matí a l'oficina de la Secció d'Esports i a la tarda a les Pistes d'Atletisme, així com a les Oficines de Turisme i al Centre Cívic del Rieral.