Després de l'estrena de Los Minions, els fans de la pel·lícula han començat a crear tot tipus de teories sobre el seu origen. Una de les coses que més crida l'atenció és que no hi hagi cap noia entre aquets essers grocs, fet que li han valgut al film algunes crítiques per masclista. Pierre Coffin, creador dels Minions, assegura que no es tracta de masclisme i ha decidit explicar per què no hi ha cap dona entre els famosos personatges.

Segons Coffin, els Minions són personatges ximples i simples, de manera que no podia imaginar-se cap noia en aquest paper. L'animador francès, que ha dirigit la pel·lícula al costat de Kyle Balda, assegura que la naturalesa masculina dels Minions no es va fer expressament. Simplement "no podia imaginar-me Minions noies", ha comentat Coffin en una entrevista a TheWrap.

A més, l'animador explica que els Minions són criatures que no poden reproduir-se o dividir-se per la qual cosa només dues teories serien possibles: els Minions són humans que van utilitzar la Minionizer -similar a la que Universal Studios va crear en el seu parc temàtic- o són clons.

Mentre es busca una teoria ferma sobre l'origen dels Minions, la febre groga continua estenent-se. La pel·lícula d'animació ha repetit aquest cap de setmana al capdamunt de la taquilla estatal amb 2,9 milions d'euros de recaptació, superant d'aquesta manera a 'Terminator Genesis' en la seva estrena, segons dades de Rentrak.

A Los Minions coneixem tota la història dels esbojarrats personatges grocs, una odissea que es remunta al principi dels temps. Van començar sent organismes grocs unicel·lulars que van evolucionar a través del temps, posant-se sempre al servei dels amos més menyspreables.

Davant la seva incapacitat per mantenir a aquests amos amb vida -des del T-Rex a Napoleó-, els Minions acaben sentint-se sols i cauen en una profunda depressió. Però un d'ells, anomenat Kevin, té un pla. Acompanyat pel rebel Stuart i l'adorable Bob, decideix llançar-se al món a la recerca d'un nou amo malèvol a qui els seus col·legues puguin seguir.