L´any 2008 el cineasta David Fincher se servia d´un relat de Francis Scott Fitzgerald per explicar-nos la història d´un home anomenat Benjamin Button, que neix a vuitanta anys i que va rejovenint a cada aniversari. Aquest ingredient fantàstic servia a Fitzgerald (i, per extensió, a Fincher) per traçar una encertada narració al voltant del pas del temps i de què significa anar a contracorrent.

Amb El secreto de Adaline, el cineasta Lee Toland Krieger (en la primera pel·lícula seva que arriba a les nostres contrades) sembla pretendre seguir els passos del citat film amb un relat on l´element fantàstic esdevé, també, el punt de partida. D´aquesta manera, ens trobem amb l´Adaline, una noia nascuda a principi del segle XX i que, a causa d´un accident sofert quan està a punt de fer trenta anys, adquireix el do de l´eterna joventut. Així, l´Adaline es passarà gairebé vuitanta anys intentant passar desapercebuda per tal que ningú descobreixi el seu secret fins el moment en què coneix el jove, ric i atractiu Ellis Jones, un home que li farà plantejar la possibilitat de confessar el seu secret per tal de poder renunciar a aquesta eterna joventut que no deixa de ser, alhora, una condemna a la solitud.

Tot i que la premissa argumental sembla establir un punt de connexió amb El curiós cas de Benjamin Button, el cert és que la idea del realitzador apunta més a oferir un drama romàntic en tota regla. Enforteix aquest aspecte el fet que l´encarregat del guió sigui J. Mills Goodloe, responsable de l´adaptació al cinema de la lacrimògena novel·la de Nicholas Sparks Lo mejor de mi.

El secreto de Adaline té de parella protagonista l´actriu Blake Lively (protagonista de Salvajes, el darrer film d´Oliver Stone) i Michiel Huisman (vist a la sèrie Juego de tronos i en el darrer film de Jean-Marc Vallée, Alma salvaje). I complementen el repartiment uns secundaris de luxe, la parella formada per Harrison Ford i Ellen Burstyn.