Després de fer la seva última aparició en carn i ossos a la gran pantalla fa 11 anys, Scooby Doo torna a les sales de cinema. Després del fracàs a taquilla, el conegut gos i els seus inseparables amics, tornen a les seves bases.

Greg Silverman, president de Producció Mundial; Donen Fellman, president de Distribució Interna; Sue Kroll, presidenta de Màrqueting i Distribució Mundial i Veronika Kwan Vandenberg, presidenta de distribucción Mundial de Warner Bros, han estat els encarregats de confirmar la data d'estrena de la pel·lícula, que arribarà a la gran pantalla el 21 setembre 2018.

"Igual que innombrables fans, sempre m'ha agradat l'elenc de personatges de Hanna i Barbera. Com un dels seus ambaixadors més coneguts, Scooby Doo capitanejarà amb una nova i emocionant pel·lícula, la reintroducció d'aquest panteó d'estrelles animades", va afirmar Silverman .

El president de distribucción Interna, ha explicat que després de l'estrena de Scooby Doo! and KISS: Rock and Roll Mystery, està emocionat perquè el gos més poruc del cinema torni a la gran pantalla.

"Sempre és un plaer Scooby Doo a la gran pantalla i compartir les seves aventures amb els espectadors. Com a avançament, la data d'estrena hauria de ser a mitjans de setembre amb l'arribada de la tardor", va assegurar Fellman.

La cinta dirigida per Tony Cervone, reunirà els productors Charles Roven i Richard Suckle, qui ja havien produït els films anteriors d'acció real: Scooby Doo i Scooby Doo 2: Monsters Unleashed. Al costat d'ells també estarà Allison Abbate (The Lego Movie).

"És meravellós treballar amb aquest equip tan talentós. No podíem demanar millors productors que Charles Roven, Richard Suckle i Allison Abbate, els qui tenen un gran afecte i respecte a aquesta propietat", ha afegit Kroll.

A més, la presidenta de distribucción Mundial de Warner Bros va argumentar que els personatges de la pel·lícula tenen alguna cosa que atrau els espectadors: "Scooby Doo i els seus amics tenen un tipus d'atractiu universal que arriba a través de les cultures i les generacions. Esperem que aquest nou lliurament generi més fans a tot el món ".

Després d'aquestes declaracions, ara només queda esperar que Warner Bros anunciï la trama oficial de la pel·lícula per saber que aventures els esperen a Sooby, Shaggy, Velma, Fred i Daphne en aquest nou film.