Notícies | Cine

Jennifer Lawrence guanya 20 milions per la seva última pel·lícula

L'actriu de moda a Hollywood estrena aquest divendres 'Passengers' als cinemes
30-12-2016 16:17
0 vots
 REUTERS

REUTERS

Jennifer Lawrence segueix causant sensació. L'actriu de Hollywood estrena 'Passengers', una pel·lícula que arriba avui als nostres cinemes. L'actriu s'ha convertit en la dona més desitjada del moment i tot gràcies a la senzillesa i naturalitat que la caracteritzen. Si alguna cosa fa singular a Jennifer són els seus molts canvis d'estil de pentinat però ara l'actriu no ha volgut ser menys i s'ha sumat al color platí que tan de moda està entre les 'celebrities'.

Amb la seva nova pel·lícula, 'Passengers', Lawrence ja ha aconseguit ficar-se en el món de les actrius que cobren més de 20 milions d'euros per pel·lícula. Tot i això, Jennifer ha comentat en una publicació per a la revista Cuore, que no pensa acomodar-se, l'actriu vol més i seguirà intentant superar-se en cada pel·lícula o projecte que se li presenti.

Pel que fa al personatge que porta a terme en la pel·lícula, Jennifer afirma que s'atreviria a fer un viatge espacial com el que fa Aurora, ja que li agradaria no haver de preocupar-se de que ningú la vigilés encara que , assegura entre rialles, que li agafaria un atac de nervis només de pensar que no podria tornar a la Terra.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Redención
Redención
Redención
Redención
Redención

Redención

Billy Hope, campió del món dels pesos semipesants de boxa, ho té tot: una [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Sessió de cine-club: Niwemang (Mitja Lluna), del director kurd Bahman Ghobadi. Introducció
Deixa el teu comentari
Cinemes Albéniz - Girona
Pel·lícules programades en el marc del Cicle de Cinema Infantil en Català CINC, que promou