El 2017 Disney tornarà a reunir les pel·lícules més esperades de l'any. La companyia ha aconseguit ingressar 7.000 milions de dòlars en un sol any, un èxit que espera mantenir en el nou període cinematogràfic que comença. Els estudis tenen dos títols potents, l'esperat 'Episodi VIII de Star Wars', que arribarà al desembre, i la cinta d'acció real de 'La Bella i la Bèstia', que s'estrenarà al març.

El web Fandango, a través d'USA Today, ha publicat la llista de les pel·lícules més esperades de l'any que, basant-se en els interessos de 2.000 persones que es consideren assídues al cinema. Tal com assenyala el redactor en cap de la web, Erik Davis, "l'Episodi VIII serà l'esdeveniment cinematogràfic del 2017, igual que Rogue One ho ha estat en 2016".

El gran èxit que ha collit Disney el deu en part a la franquícia de George Lucas, però també a les pel·lícules de superherois de Marvel, en què hi participa a través de Marvel Studios. L'any que arribarà l'esperada seqüela de 'Guardians de la Galàxia' i 'Spiderman: Homecoming', el debut en solitari de Tom Holland.

També el 2017 s'espera amb ànsia la nova 'Wonder Woman' de Gal Gadot que va debutar a 'Batman v Superman: L'alba de la Justícia', i que tornarà a aparèixer a 'La Lliga de la Justícia', una altra de les grans apostes del proper any. Les seqüeles de 'Fast and Furious', 'Cinquanta ombres d'en Grey' i 'Logan,' la tercera entrega de 'Lobezno', són altres dels títols més esperats.

1. 'Star Wars: episodi VIII'

2. 'Guardians de la galàxia 2'

3. 'La bella i la bèstia'

4. 'Wonder woman'

5. 'Spider-man: homecoming'

6. 'La lliga de la justícia'

7. 'Fast & furious 8'

8. 'Cinquanta ombres més fosques'

9. 'Logan'

10. 'Gru, mi villano favorito 3'