Notícies | Cine

Mira «Voldemort: Origins of the Heir», l'spin-off de Harry Potter

La pel·lícula consta de 52 minuts, en els quals es relata la joventut de Tom Marvolo
0 vots
La saga màgica de J.K. Rowling continua expandint-se . Youtube

La saga màgica de J.K. Rowling continua expandint-se . Youtube

«Voldemort: Origins of the Heir», l'spin-off de Harry Potter creat per fans, ja està disponible a Youtube. Un migmetratge de 52 minuts que relata la joventut de Tom Marvolo Riddle, el mag que va acabar convertint-se en Voldemort.

El projecte s'ha dut a terme gràcies a la productora independent Tryangle, que ha finançat la pel·lícula mitjançant un crowdfunding per demostrar que es poden fer films de qualitat sense un gran pressupost. I segons la web de Tryangle la història que volen explicar amb «Voldemort: Origins of the Heir», és "l'ascens del Senyor Fosc abans d'Harry Potter i la seva primera mort".

Per fi, l'esperat fanmade ja està disponible a la xarxa sense ànim de lucre i, malgrat les seves limitacions, tampoc té tant a envejar a les produccions oficials de Harry Potter que estan a càrrec de Warner Bros

La saga màgica de J.K. Rowling continua expandint-se i la seva pròxima entrega als cinemes serà Animals Fantàstics: Els crims de Grindelwald, que té previst la seva estrena el 16 de novembre de 2018.

La cinta dirigida per David Yates compta amb el repartiment encapçalat per Eddie Redmayne com Newt Scammander, Jude Law com Albus Dumbledore; Johnny Depp com el fosc Grindelwald i Alison Sudol com Queenie Goldstein.

A ells s'uneixen Katherine Waterston (Tina Goldstein), Ezra Miller (Credence Barebone), Zoë Kravitz (Leta Lestrange), Seraphina Picquery, (Seraphina Picquery) i Callum Turné (Theseus Scamander).

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

Cuando dejes de quererme
Cuando dejes de quererme
Cuando dejes de quererme
Cuando dejes de quererme
Cuando dejes de quererme

Cuando dejes de quererme

La Laura viu a Buenos Aires amb el seu padrastre Fredo. La noia s'hi [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
CatCinemes - Figueres
V.O.S. alemany Cicle de cinema en versió original subtitulada en col·laboració
Deixa el teu comentari
La Cate - Figueres
A la Sala Toni Montal (La Cate). El publicista Jim Blanding, casat i amb dos