Notícies | Cine

Cameron Díaz es retira del cinema «per sempre»

La seva companya Selma Blair afirma que l'actriu és feliç i no tornarà a fer pel·lícules
0 vots
Cameron Diaz. Reuters

Cameron Diaz. Reuters

Cameron Díaz porta un temps desapareguda del món del cinema, de fet, les seves últimes pel·lícules com 'No hay dos sin tres', 'Annie' o 'Sex Tape, algo pasa en la red', són del 2014, però a més, portem molt de temps sense veure-la en gales, premis o estrenes a Hollywood.

La veritat és que des que es va casar el 2015 amb el músic Benji Madden l'actriu ha deixat de banda la seva vida anterior. A més, la seva amiga i companya de repartiment a 'La cosa más dulce', Selma Blair, ha confessat en una entrevista a Metro que l'actriu de 45 anys es retira del cinema per sempre.

"L'altre dia vaig menjar amb Cameron. Estàvem recordant els temps de la pel·lícula. M'hauria agradat fer una seqüela però Cameron s'ha retirat de l'actuació. Està en actitud 'estic farta'", confessava Selma a la coneguda revista.

Tot i que les valoracions que ella ha fet sobre la possible retirada de la coneguda actriu són: "No necessita fer més pel·lícules. Té una vida bastant bona, no sé què hauria de passar perquè torni. És feliç".

No ens queda molt clar si està farta de la indústria del cinema o si realment està tan feliç amb la seva vida de casada que no necessita treballar més. Però la veritat és que la coneguda actriu de Algo pasa con Mary' o 'Los Ángeles de Charlie' no s'ha pronunciat davant el moviment 'Time' s Up 'ni els escàndols sexuals a Hollywood, pel que podem intuir que està realment desvinculada aquesta indústria.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Fotos de cine

La muerte de Stalin
La muerte de Stalin
La muerte de Stalin
La muerte de Stalin

La muerte de Stalin

La nit del 2 de març de 1953 mor Josef Stalin, dictador i secretari general [..]

Prev
Next

Suggeriments ...

Deixa el teu comentari
Cat Cinemes - Figueres
Sorprès per una nova generació de corredors ultraràpids, el llegendari Raig McQueen de sobte
Deixa el teu comentari
La Cate - Figueres
Nova projecció de Diòptria 'Fuego en el Mar' dins de les activitats programades entorn