Dol al món de la gimnàstica: una meningitis acaba amb la vida d'una gimnasta de 17 anys

María Herranz havia estat internacional amb la selecció espanyola

María Herranz.

María Herranz. / @AYTOCABANILLAS

Redacció

Redacció

María Herranz era membre del Club Ruditramp i la Selecció Nacional de Gimnàstica de Trampolí. Esportista reconeguda, estudiava a l'Escola d'Art 'Elena Cruz' de Cabanillas del Campo. La matinada d'aquest dijous 18 d'abril, la jove ha mort a causa d'una meningitis a l'Hospital Universitari de Guadalajara.

Des de l'Ajuntament han decretat dos dies de dol a la localitat i s'han suspès totes les activitats socioculturals previstes per a aquests dies. També han volgut expressar les seves condolences a familiars i amics: "La María ens ha deixat de manera sobtada a causa d'una terrible meningitis que se l'ha emportat en tot just 24 hores, deixant en una inconsolable tristesa la localitat".

La jove gimnasta de trampolí, era integrant del club Ruditramp de Cabanillas del Campo. Havia estat internacional amb l'equip espanyol en el Mundial de Birmingham, al Regne Unit, el novembre de l'any passat. Va participar en la modalitat de Trampolí Sincronitzat en la categoria d'entre 17 i 21 anys. Va finalitzar, al costat de Carmen Hernández, en el lloc 26. En el campionat d'Espanya del passat any va ser quarta en doble minitramp i també quarta amb l'equip en trampolí i cinquena en sincronisme, fent parella amb Carmen Hernández.