Notícies gastronòmiques

Deixa el teu comentari
El «mató de monja» o «de Pedralbes» és un dolç a base d'ous i llet que s'atribueix [..]
Deixa el teu comentari
L'empresa assegura que és la primera d'aquestes característiques, 100% vegetal, sense [..]
Deixa el teu comentari
Us presentem un aliment que ajuda a regular i regenerar la flora intestinal

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

De:
Fins a:

Postres per les Festes

Llet fregida amb gelat de torró

Llet fregida amb gelat de torró

La llet fregida són unes postres d'origen conventual

Bescuit de xocolata i nous

Bescuit de xocolata i nous

Un deliciós pastís ideal per a qualsevol moment del dia: esmorzar, berenar o postres

Bavaresa de torró amb salsa de xocolata

Bavaresa de torró amb salsa de xocolata

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

Prev
Next