Notícies gastronòmiques

Deixa el teu comentari
Originari del Japó, el caqui té una considerable presència a pagès i s'ha convertit en [..]
Deixa el teu comentari
Aconseguir un plat cinc estrelles no és difícil seguint unes estrictes pautes en la seva elaboració [..]
Deixa el teu comentari
El sagí i el llard han estat durant molt de temps ingredients imprescindibles en la cuina de [..]

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...

De:
Fins a:

Postres per les Festes

Bescuit de xocolata i nous

Bescuit de xocolata i nous

Un deliciós pastís ideal per a qualsevol moment del dia: esmorzar, berenar o postres

Llet fregida amb gelat de torró

Llet fregida amb gelat de torró

La llet fregida són unes postres d'origen conventual

Bavaresa de torró amb salsa de xocolata

Bavaresa de torró amb salsa de xocolata

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

Prev
Next