Notícies | Gastronomía

Gran proposta d'Itàlia

La lasanya és un format de pasta italià més senzill de preparar que els canelons i que en poc temps ha obtingut un enorme èxit entre nosaltres, tant a les cases com als restaurants i en els menjars preparats

Una recepta molt senzilla.

Com preparar pas a pas hamburgueses de llenties

Descobreix com fer aquest plat perfecte per als sopars de tota la família de forma fàcil i senzilla

Cuinant l'arrossada d'Albons de l'any passat

Carnaval 2018 | La festa de l'arròs

Molts pobles del país, quan començava el Carnaval, organitzaven menjars per als pobres del municipi abans de l'arribada de la Quaresma; a vegades són ranxos i escudelles, però també hi ha arrossades

Les croquetes també es poden preparar al forn.

Com cuinar croquetes de manera més saludable

La possibilitat de fusionar una infinitat d'aliments ofereix diferents opcions a l'hora de preparar-les

Les croquetes són un especialitat de la gastronomia espanyola.

Com cuinar croquetes de manera més saludable

Et donem una sèrie de consells perquè aquesta delícia no sigui tan grassa

Fas la maionesa a casa?

Com puc recuperar la maionesa si se m'ha tallat?

Si ets amant de fer aquesta salsa de manera casolana, apunta aquests trucs màgics

El vi i l'Islam

En alguns països islàmics, no solament el vi i la resta d'alcohols estan rigorosament prohibits, sinó que el seu consum en públic pot arribar a ser castigat amb la pena de mort, ja que es considera una blasfèmia

Trucs per tallar la magrana.

Com pelar una magrana sense esforç

Descobreix com desgranar pas a pas aquesta fruita, plena d'antioxidants, de forma fàcil i senzilla

Així de bones et quedaren.

T'ensenyem a fer magdalenes al microones en només dos minuts

En molt poc temps tindràs sobre la taula una safata plena d'aquests dolços

La Fesolada de Santa Pau

Les mongetes o fesols són a Catalunya molt consumits, i base de grans plats tradicionals; la localitat garrotxina, que en disposa d'una Indicació Geogràfica Protegida, celebra la seva gran festa anual

Ovades de peix

Els antics egipcis ja consumien fresa de peix dessecada, molt habitual en la dieta dels pescadors durant les seves jornades a la mar, ja que era barata i es conserva bé, però que ara és gairebé un producte de luxe

Abans de tirar l'arròs, afegeix oli de coco

Com cuinar l'arròs perquè engreixi menys

L'arròs és un dels àpats més consumits del món

Un exemple d'amanida lleugera.

Cinc sopars light per perdre els quilos agafats per Nadal

Et donem algunes idees per fer sopars més lleugeres i saludables després de les festes

Una llagosta ja cuinada.

Suïssa prohibeix cuinar les llagostes vives en aigua bullint

En el marc d'una revisió de la seva legislació en matèria de protecció animal

Aquesta és la nova creació.

El Crossushi, la nova tendència «foodie» que arrasa a Instagram

Es tracta d'una original creació culinària que fusiona les gastronomies francesa i japones

La sopa de ceba, un munt de textures

Tal com explico al meu llibre «Totes les sopes», aquest aliment reconfortant, a base d'aigua o brou, és segurament el més antic de la història

Carn i marisc, junts

La presència en un mateix plat guisat de marisc i carn és una cosa rara en el panorama gastronòmic, excepte a Catalunya, on tapers i pescadors van inventar el «mar i muntanya», una aportació sorprenent

Aprèn a preparar aquesta delícia.

Recepta casolana per fer un Tortell de Reis

Elabora el dolç amb el qual es dóna la benvinguda als Reis Mags i s'acomiada el Nadal

La família a taula

El «putxero», com passa amb l'escudella i carn d'olla de Catalunya, ha esdevingut a València el plat més emblemàtic de les festes de Nadal, que reuneix tota la família i aplega l'entusiasme dels que admiren l'olla de la mare

El subversiu safrà

En alguns llocs de Catalunya es torna a cultivar aquesta espècie, que es continua trobant entre les més cares del món; el seu ús era habitual en les picades i també s'adiu molt bé amb els arrossos i plats de peix

1 2  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...