En un recipient ampli es baten els ous i el sucre fins que blanquegen. En aquest punt, s'afegeix la farina, una cullerada de llevat en pols i el sucre amb vainilla, i es barreja fins a obtenir una pasta uniforme que s'aboca sobre un motlle rodó -apte per forn microones i prèviament untat amb mantega.

El motlle s'introdueix al microones -al 75% de potència- sobre un plat girat, i es cuina durant 10 minuts. Transcorregut aquest temps, es retira el pastís del forn, es desemmotlle i es col·loca sobre una reixeta per a que es refredi.

Ja freda, es passa a una font o a un plat gran, es cobreix amb les maduixes i es banya amb almívar.

Per últim, s'adornen els laterals del pastís amb nata muntada i es serveix.

Ingredients:

250 g de maduixes, 200 g de farina, 4 ous, 200 g de sucre, nata muntada, 1 culleradeta de sucre amb vainilla, 1 tasseta d'almívar fort, llevat en pols, mantega.