Cansat dels típics "San Jacobos" de pernil i formatge? Et portem una nova versió que encantarà a tota la família. Els lloms amb pernil i formatge són una bona alternativa i una opció més per als sopars. Completa el menú amb una amanida o unes verdures i obtindràs un plat molt equilibrat i sa.

Ingredients del llom amb pernil i formatge (4 persones):

- 4 filets de llom

- 4 talls de pernil dolç

- 8 talls de formatge

- Ou

- Pa ratllat

- Oli i sal

Elaboració de llom amb pernil i formatge:

-Els filets de llom s'obren per la meitat i es salen. Es farceixen amb un tall de formatge, a sobre un de pernil i finalment un altre de formatge.

-Es tanca el llom i se subjecta amb uns escuradents perquè no s'obrin els filets. S'arrebossen en pa ratllat, després es passen per ou batut i, finalment, de nou per pa ratllat.

-Es fregeixen en abundant oli a foc mitjà perquè es facin per dins i no es cremin per fora. Es poden servir acompanyats d'una mica d'enciam tallat en juliana i unes patates fregides.