Notícies | Gastronomía

Aprèn a fer pizzes sense forn

Descobreix els passos per aconseguir una massa cruixent cuinant-la en una paella antiadherent
19-09-2017 15:38
0 vots
La massa s'ha de cuinar lentament. Getty Images

La massa s'ha de cuinar lentament. Getty Images

Cap de setmana de casa rural o de càmping i... la cuina no té forn i el pla passava per degustar unes delicioses pizzes. No et preocupis! Fer pizza sense forn és possible, només necessitaràs els teus ingredients favorits i una bona paella antiadherent:

Ingredients per fer la pizza sense forn:

-Farina
-Llevat
-Sal
-Oli d'oliva
-Salsa de tomàquet
-Formatge ratllat

Com fer la pizza sense forn:

-Comencem elaborant la massa. En un bol aboca la farina i la sal i obre un forat al mig en el qual has de posar-hi un rajolí d'aigua, el llevat i una mica d'oli. Remou amb una cullera de fusta fins aconseguir una bona massa.

-Deixa reposar la bola almenys 1 hora.

-Col·loca la massa en una taula en la qual abans has empolvorat una mica de farina i comença a pastar amb les mans i amb l'ajuda d'un corró per aplanar la pizza. Tingues en compte que la mida de la pizza ha de ser del mateix que la paella que tens per cuinar-la.

-Encén el foc a mitja potència, perquè la massa es cuini lentament i no es cremi per sota. Quan comenci a estar daurada i a la mateixa paella, tira el tomàquet, el formatge i els ingredients que has seleccionat. Tapa-ho perquè es vagin cuinant.

-Segueix cuinant-la a foc lent durant almenys 30 minuts i supervisa de tant en tant que la base no es cremi. No tindràs una pizza daurada però aconseguiràs una massa super cruixent que farà les delícies de tots.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...