El pa de pessic de cigrons i xocolata és un plat que sempre sorprèn. La barreja d'aquests ingredients converteix aquest plat en una autèntica bomba per als sentits. La seva textura esponjosa enganxa i el seu sabor és únic.
Si vols deixar als teus convidats bocabadats, apunta aquesta interessant recepta.
Ingredients per preparar el pa de pessic de cigrons i xocolata:
- 200 grams de taronja
- Pela de taronja seca
- 1 plàtan
- 3 ous
- 150 gr de sucre morè
- 250 gr de cigrons cuits
- 100 gr de cacau en pols
- 100 gr de nous trossejades
- 1 sobre de llevat
Preparació del pa de pessic de cigrons i xocolata:
- El primer pas és posar el forn a escalfar a 180 graus.
- Tira en un got la pell de taronja i el sucre perquè es polvoritzi.
- Posteriorment, afegeix-hi els cigrons, el suc i el plàtan per triturar-ho tot junt. A poc a poc, afegeix els ous i barreja-ho tot plegat.
-A continuació, afegeix el cacau en pols i el llevat. Per acabar, afegei-hi les nous i barreja altre cop.
-L'últim pas serà abocar la barreja al motlle i enfornar-ho.