Notícies | Gastronomía

Bescuit de cigrons i xocolata, una autèntica bomba per als sentits

Descobreix una nova i diferent forma de menjar llegums i deixa bocabadats als teus convidats
18-10-2017 17:10
0 vots
Així de bo et quedarà. Getty Images

Així de bo et quedarà. Getty Images

El pa de pessic de cigrons i xocolata és un plat que sempre sorprèn. La barreja d'aquests ingredients converteix aquest plat en una autèntica bomba per als sentits. La seva textura esponjosa enganxa i el seu sabor és únic.

Si vols deixar als teus convidats bocabadats, apunta aquesta interessant recepta.

Ingredients per preparar el pa de pessic de cigrons i xocolata:

- 200 grams de taronja
- Pela de taronja seca
- 1 plàtan
- 3 ous
- 150 gr de sucre morè
- 250 gr de cigrons cuits
- 100 gr de cacau en pols
- 100 gr de nous trossejades
- 1 sobre de llevat

Preparació del pa de pessic de cigrons i xocolata:

- El primer pas és posar el forn a escalfar a 180 graus.

- Tira en un got la pell de taronja i el sucre perquè es polvoritzi.

- Posteriorment, afegeix-hi els cigrons, el suc i el plàtan per triturar-ho tot junt. A poc a poc, afegeix els ous i barreja-ho tot plegat.

-A continuació, afegeix el cacau en pols i el llevat. Per acabar, afegei-hi les nous i barreja altre cop.

-L'últim pas serà abocar la barreja al motlle i enfornar-ho.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...