Receptes

Arr˛s a la marinera

Arr˛s a la marinera

Amb el cap de lluš, oli, un tros de ceba, un gra d'all, una branca de julivert i aigua freda es prepara un brou que bullirÓ durant una hora. Les clo´sses, un cop rentades, [..]

VEURE FITXA
Arr˛s a la milanesa

Arr˛s a la milanesa

El pit pot ser rostit o cuit; en cas de preparar-se cuit -en litre i mig d'aigua- s'aprofitaria desprÚs el brou per coure l'arr˛s. La sesada es renta en aigua [..]

VEURE FITXA
Arr˛s a la pagesa

Arr˛s a la pagesa

Ingredients per a 4 o 5 persones. En una cassola amb oli es fregeixen durant uns minuts la ceba tallada molt fina, el pernil a quadradets, les pastanagues pelades i tallades de la [..]

VEURE FITXA
Arr˛s a la valenciana

Arr˛s a la valenciana

En una paella amb oli es fregeixen els pebrots tallats. Ja fregits, es treuen i es reserven. Es fregeix llavors el pollastre o colomÝ en trossos, la carn de porc i les [..]

VEURE FITXA
Arr˛s amb anguiles

Arr˛s amb anguiles

L'anguila es neteja bÚ, llevant-li la pell, el cap, la cua i els budells. Es renta amb aigua freda i s'asseca. En una cassola es posa una capa de ceba, all, julivert -tot [..]

VEURE FITXA
Arr˛s amb carbassˇ

Arr˛s amb carbassˇ

Un cop pelat i rentat, el carbassˇ es talla en petits trossos quadrats. En una cassola es fregeix la ceba, picada molt menuda, i els trossos de carbassˇ. Quan la ceba prengui un [..]

VEURE FITXA
Arr˛s amb carxofes fresques

Arr˛s amb carxofes fresques

Es treuen les fulles dures, les tiges i l'extrem de la part estreta de cada carxofa, procurant deixar nomÚs la zona del cor. Es talla en quatre parts cadascuna ia continuaciˇ [..]

VEURE FITXA
Arr˛s amb llagostins

Arr˛s amb llagostins

Pelem i netegem els llagostins i guardem els caps i les closques, portem al foc les closques i els caps en una olla amb unes 5 tasses d'arrˇs. Ho amanim i deixem que bullin, [..]

VEURE FITXA
Arr˛s amb patates

Arr˛s amb patates

Arr˛s amb el toc caldˇs de la patata

VEURE FITXA
Arr˛s amb tonyina i guarniciˇ de ceba

Arr˛s amb tonyina i guarniciˇ de ceba

Les cebes, pelades, es couen durant una hora en una cassola sense tapar; transcorregut aquest temps es treuen. En una altra cassola es fregeixen en oli els alls picats; abans que [..]

VEURE FITXA
Arr˛s blanc amb llom

Arr˛s blanc amb llom

Primer es prepara un arr˛s blanc de la manera que es va indicar en la seva recepta. Un cop fet, es passa a la plata de servir, on s'orna amb rotllets de llom. Per preparar-los, [..]

VEURE FITXA
Arr˛s blanc amb verdures

Arr˛s blanc amb verdures

Es prepara un arr˛s blanc segons la seva recepta. Es piquen totes les verdures molt em - nues i es couen destapades en aigua bullint amb sal, un cop cuites es posen al escorredor, [..]

VEURE FITXA
Arr˛s caldˇs amb bacallÓ

Arr˛s caldˇs amb bacallÓ

Arr˛s semblant a una paella per˛ que ha cuit abans que se li s'esgoti el brou

VEURE FITXA
Arr˛s d'Egipte

Arr˛s d'Egipte

En una cassola es sofregeix una mica l'arr˛s en l'oli, s'amaneix amb la sal, el pebre i el suc de la llimona. A continuaciˇ s'afegeixen les panses i s'aboca [..]

VEURE FITXA
Arr˛s d'Egipte

Arr˛s d'Egipte

En una cassola es sofregeix una mica l'arr˛s en l'oli, s'amaneix amb la sal, el pebre i el suc de la llimona. á A continuaciˇ s'afegeixen les panses i s'aboca [..]

VEURE FITXA
Arr˛s de cabra de mar

Arr˛s de cabra de mar

Preparaciˇ tÝpica de la Costa Brava

VEURE FITXA
Arr˛s fred amb tonyina

Arr˛s fred amb tonyina

L'arr˛s es posa en un escorredor i es passa sota un raig d'aigua freda per treure-li la major part del midˇ. DesprÚs, es posa en un recipient apropiat per [..]

VEURE FITXA
Arr˛s integral ametllat amb pollastre

Arr˛s integral ametllat amb pollastre

Es cou el pollastre en abundant aigua i es deixa mig cru i sense condimentar. S'escalfa una cassola amb oli i es fregeixen les cebes picades en rodes, s'afegeix el pollastre [..]

VEURE FITXA
Arr˛s negre

Arr˛s negre

Lĺarr˛s negre tradicional tÚ un color fosc caracterÝstic a causa dĺun sofregit molt accentuat i pacient de la ceba

VEURE FITXA
Arr˛s sec de bacallÓ, clo´sses i carxofes

Arr˛s sec de bacallÓ, clo´sses i carxofes

Una proposta del xef LluÝs Fernßndez, del restaurant Els Pescadors de LlanšÓ, Cuina del Vent

VEURE FITXA

1 2 3 4  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquÝ el nom del plat o algun dels seus ingredients...