Receptes

Arròs d'Egipte

Arròs d'Egipte

En una cassola es sofregeix una mica l'arròs en l'oli, s'amaneix amb la sal, el pebre i el suc de la llimona.   A continuació s'afegeixen les panses i s'aboca [..]

VEURE FITXA
Arròs de cabra de mar

Arròs de cabra de mar

Preparació típica de la Costa Brava

VEURE FITXA
Arròs fred amb tonyina

Arròs fred amb tonyina

L'arròs es posa en un escorredor i es passa sota un raig d'aigua freda per treure-li la major part del midó. Després, es posa en un recipient apropiat per [..]

VEURE FITXA
Arròs integral ametllat amb pollastre

Arròs integral ametllat amb pollastre

Es cou el pollastre en abundant aigua i es deixa mig cru i sense condimentar. S'escalfa una cassola amb oli i es fregeixen les cebes picades en rodes, s'afegeix el pollastre [..]

VEURE FITXA
Arròs negre

Arròs negre

L’arròs negre tradicional té un color fosc característic a causa d’un sofregit molt accentuat i pacient de la ceba

VEURE FITXA
Arròs sec de bacallà, cloïsses i carxofes

Arròs sec de bacallà, cloïsses i carxofes

Una proposta del xef Lluís Fernández, del restaurant Els Pescadors de Llançà, Cuina del Vent

VEURE FITXA
Arròs sec de bacallà, cloïsses i carxofes

Arròs sec de bacallà, cloïsses i carxofes

Proposta de Lluís Fernández, d’Els Pescadors de Llançà

VEURE FITXA
Bacallà a la catalana

Bacallà a la catalana

Temps de cocció: 10 minuts Es posa l'olla al foc amb un raig d'oli i la ceba picada fina, i es deixa ofegar fins que agafi color; s'incorporen llavors els alls picats, [..]

VEURE FITXA
Bacallà a la manresana

Bacallà a la manresana

Recepta del restaurant Maïami

VEURE FITXA
Bacallà a la moderna

Bacallà a la moderna

El bacallà, un cop dessalat, es neteja la pell i les espines, s'arrebossa lleugerament en farinai un ou batut i es fregeix abundantment en oli bullent. Els trossos, ja fregits, [..]

VEURE FITXA
Bacallà a la valenciana

Bacallà a la valenciana

Recepta típica del País Valencià. Per a 4 persones

VEURE FITXA
Bacallà al pil-pil exprés

Bacallà al pil-pil exprés

Recepta del restaurant Cal Josetxo

VEURE FITXA
Bacallà amb pebrot i tomata

Bacallà amb pebrot i tomata

Recepta del Restaurant Can Jeroni de Figueres. Cuina del Vent

VEURE FITXA
Bacallà amb pomes

Bacallà amb pomes

Els trossos de bacallà, un cop dessalats, se secan amb un drap, i s'arrebossa en farina i es fregeixen en oli bullent. Ja daurats, es reserven. Les panses es remullen en aigua [..]

VEURE FITXA
Bacallà fresc amb velouté d’escopinyes

Bacallà fresc amb velouté d’escopinyes

Una recepta fàcil i que sempre fa quedar bé.

VEURE FITXA
Baguet de formatge i pollastre

Baguet de formatge i pollastre

Gaudeix de la primavera amb aquesta recepta perfecta per anar de pícnic

VEURE FITXA
Banderilles de pernil

Banderilles de pernil

Es tallen els alls a la meitat i es freguen amb ells les llesques de pa (pot ser pa normal o de motlle), ruixant després amb un raig d'oli. Els tomàquets es piquen a trossets [..]

VEURE FITXA
Barquetes d'alvocats

Barquetes d'alvocats

Els alvocats, ben rentats, es tallen longitudinalment en dos trossos. Es buiden de polpa, deixant un centímetre sense treure. La polpa es ruixa i pica amb suc de llimona perquè no [..]

VEURE FITXA
Barrejat de rovellons amb botifarra de perol esparrecada

Barrejat de rovellons amb botifarra de perol esparrecada

La tardor ens convida a utilitzar els productes dels nostres boscos i dels bons artesans

VEURE FITXA

  <  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...