Receptes

Batut de cafè

Batut de cafè

El cafè, un dels plaers de la vida, es pot preparar de mil maneres. Aquí en tens una que segur que t'agrada

VEURE FITXA
Bavaresa de mel de lavanda

Bavaresa de mel de lavanda

Escalfarem la llet i la nata fins portar-la a 50 º. Afegir en aquest moment els rovells barrejades amb un terç de la mel. Temperar a 32 º per poder pujar fins a 82 º. Unim [..]

VEURE FITXA
Bavaresa de torró amb salsa de xocolata

Bavaresa de torró amb salsa de xocolata

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

VEURE FITXA
Bescuit de xocolata i nous

Bescuit de xocolata i nous

Un deliciós pastís ideal per a qualsevol moment del dia: esmorzar, berenar o postres

VEURE FITXA
Bescuit glacé  amb salsa de xocolata

Bescuit glacé amb salsa de xocolata

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

VEURE FITXA
Bescuit Savoià

Bescuit Savoià

Aprèn a cuinar aquest esponjós bescuit perfecte per esmorzars i berenars

VEURE FITXA
Bledes amb gambes

Bledes amb gambes

Les fulles de bleda es renten, tallant les tiges de manera que només quedin uns 10 centímetres de la penca -part blanca de la tija-. Es posen senceres en un recipient amb aigua i [..]

VEURE FITXA
Bledes amb mongetes de l’ull negre

Bledes amb mongetes de l’ull negre

Les bledes són una verdura força popular arreu de la Mediterrània. Es poden combinar amb mongetes i altres llegums amb un resultat excel·lent. Tal com es fa a Catalunya... o a Grècia, d’on és aquesta recepta, i que l’amic Mimi, de Creta, feia a casa seva, i em va dir que era molt típica de les Cíclades –i que podria ser perfectament catalana. En grec s’anomena Mavromatika me séskulo.

VEURE FITXA
Bloody Mary de tomàquet i síndria

Bloody Mary de tomàquet i síndria

Rentar el tomàquet i la síndria amb la pell (ambdós en la mateixa proporció) i passar-los per la liquadora. Amaniu al gust amb pebre, tabasco, sal i api. Servir decorat amb un trosset [..]

VEURE FITXA
Bolets a la brasa

Bolets a la brasa

Aquesta recepta, molt ràpida en la seva elaboració, constitueix un exquisit aperitiu.

VEURE FITXA
Bolets a la casolana

Bolets a la casolana

El sabor dels bolets amb ou i xerès

VEURE FITXA
Bolets a la casolana

Bolets a la casolana

El sabor dels bolets amb ou i xerès

VEURE FITXA
Bolets amb alvocats

Bolets amb alvocats

Un entrant lleuger

VEURE FITXA
Bolets amb mantega i all

Bolets amb mantega i all

Per a dues persones: Els bolets es netegen bé, es tallen les seves tiges i es piquen. Els barrets es reserven per  emplenar-los després. En un recipient posat sobre el [..]

VEURE FITXA
Bolets dessecats

Bolets dessecats

Algunes espècies de bolets intensifiquen la seva aroma en assecar-se, adquirint amb això un alt valor culinari com a espècia, sobretot si s'afegeixen a la carn, a les salses [..]

VEURE FITXA
Bonítol amb tomàquet

Bonítol amb tomàquet

INGREDIENTS PER A 6 PERSONES  El bonítol, que ha d'escollir-se de la part central, es talla en rodanxes d'uns dos centímetres de gruix. Net de pell i espines, i [..]

VEURE FITXA
Bonítol en rotllo

Bonítol en rotllo

  INGREDIENTS PER A 6 PERSONES Es neteja el bonítol de pell i espines i es pica molt petit –cosa que pot fer-se en la picadora–, després s'amaneix amb all i julivert [..]

VEURE FITXA
Brandy Alexander

Brandy Alexander

El preparem en coctelera amb abundant gel: 1/4 de nata fresca o crema de llet, 1/4 de crema de cacau i 2/4 de bon brandi. Batem amb dolçor i servim en copa de còctel, ratllant sobre [..]

VEURE FITXA
Braó de porc a l'ast

Braó de porc a l'ast

  INGREDIENTS PER A 4 PERSONES Els braons es renten, s'assequen bé i es posen en un recipient amb dos litres d'aigua bullent, sal i un polsim de pebre. Després s'hi [..]

VEURE FITXA
Broquetes de gall dindi

Broquetes de gall dindi

Els pits de gall dindi es netegen de greix, es trossegen en trossos de mida regular i es dejanb macerar en una barreja feta amb el suc de la llimona, un all picat molt fi, sal i [..]

VEURE FITXA

  <  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...