Receptes

Brownie de xocolata blanca i gelat de maduixa

Brownie de xocolata blanca i gelat de maduixa

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

VEURE FITXA
Bunyols de carn

Bunyols de carn

Sorprèn amb aquest deliciós plat, molt fàcil de preparar

VEURE FITXA
Bunyols de poma

Bunyols de poma

Unes postres d'origen asturià

VEURE FITXA
Butifarra i mongetes

Butifarra i mongetes

Una de les combinacions més reeixides és el típic plat català –cada cop més difícil de trobar, i sovint impossible amb la qualitat dels ingredients necessària– de botifarra amb mongetes, [..]

VEURE FITXA
Cabrit a la brasa

Cabrit a la brasa

Aprèn com elaborar aquesta recepta perfecta per a qualsevol celebració especial

VEURE FITXA
Cabrit guisat

Cabrit guisat

Un plat saborós i contundent

VEURE FITXA
Cake de cafèi nous

Cake de cafèi nous

Un plat que es pot fer al forn i al microones

VEURE FITXA
Caneló rostit de pollastre amb salsa de fruita seca i crua

Caneló rostit de pollastre amb salsa de fruita seca i crua

El sabor del pollastre acompanyat d'una gustosa salsa

VEURE FITXA
Canelons de verdures amb crema lleugera de parmesà

Canelons de verdures amb crema lleugera de parmesà

Tallem totes les verdures, les saltem en una paella i un cop saltades les salpebrem. Fem els canelons amb la pasta brick i els pintem per sobre amb una mica d’ou. Els posem al forn [..]

VEURE FITXA
Canelons de verdures amb crema lleugera de parmesà

Canelons de verdures amb crema lleugera de parmesà

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

VEURE FITXA
Carbassa a la casolana

Carbassa a la casolana

Els porros es netegen, es tallen en trossos petits i es couen en aigua bullint amb sal. Mentre couen-suposarà aproximadament una mitja hora-, es treu l'escorça a la carabassa, [..]

VEURE FITXA
Carbassons farcits

Carbassons farcits

Els carbassons es farceixen, de forma similar a com es fa amb les albergínies Tingueu en compte, però, que el carbassó sempre és més aigualós que l'albergínia i, per tant, cal tenir-ho present pel que fa als sucs afegits i al temps de cocció a l'hora de preparar la recepta.

VEURE FITXA
Carbayones

Carbayones

Amb els ingredients de la massa es fa una pasta de full. Per al farciment es barreja en una font l'ametlla, el sucre i ratlladura de llimona, després s'agreguen les clares [..]

VEURE FITXA
Cargols amb salsa de pinyons i ametlles

Cargols amb salsa de pinyons i ametlles

Els cargols es couen en abundant aigua bullint amb sal durant uns 10 minuts, i s'escorren quan estiguin al punt.   Mentrestant, es prepara una salsa triturant a la batedora [..]

VEURE FITXA
Cargols de Boades

Cargols de Boades

Recepta proposada per Jaume Fainé, de Can Fainé (Sant Vicenç de Castellet)

VEURE FITXA
Carn a la cervesa

Carn a la cervesa

Pela i talla a tires molt fines les cebes. Estovar en oli calent a foc molt suau fins que quedin transparents i gairebé desfetes (no han d'agafar color). Afegir la carn. Assaonar [..]

VEURE FITXA
Carn rostida amb olives

Carn rostida amb olives

Cal treure la carn que es vulgui rostir dos o tres hores abans

VEURE FITXA
Carpaccio de ceps gratinats

Carpaccio de ceps gratinats

El ceps són un dels bolets més apreciats

VEURE FITXA
Carxofes farcides

Carxofes farcides

S'escullen carxofes grans i fresques. Després de despullar-les de les fulles més dures, se'ls tallen les puntes, s'allisen els fons amb un petit tall perquè es sostinguin [..]

VEURE FITXA
Carxofes farcides de gambes

Carxofes farcides de gambes

Es treuen les fulles més dures de les carxofes, se'ls tallen les tiges i les puntes de les fulles i es buiden els cors; després, es ruixen amb suc de llimona i es couen en aigua [..]

VEURE FITXA

  <  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...