Receptes

Casadielles

Casadielles

Així es prepara: Primer fem el farcit. Per a això, barregem les nous amb el sucre i l'anís fins a formar una pasta. A continuació ens posem amb la massa. Barregem la mantega [..]

VEURE FITXA
Charlota de poma

Charlota de poma

Les pomes, pelades i trossejades, es couen a foc lent amb la mantega i 100 grams de sucre. Les fulles de cua de peix es renten i es deixen en remull en un recipient amb aigua tèbia.   Mentrestant, [..]

VEURE FITXA
Charlota de xocolats i whisky

Charlota de xocolats i whisky

12 melindros; 150 g de xocolata; 100 g de mantega; 4 ous; 9 cullerades de whisky; 4 cullerades de sucre; nata muntada.

VEURE FITXA
Charlota exòtica

Charlota exòtica

El bescuit es trosseja en quadrats d'uns dos centímetres i mig, es col · loca sobre una font gran i es remulla amb el suc de la pinya. A part, en un bol amb una mica de llet [..]

VEURE FITXA
Châteaubriand

Châteaubriand

Aprèn com elaborar aquesta deliciosa recepta

VEURE FITXA
Cloïsses a la marinera

Cloïsses a la marinera

Es posa al foc la paella amb l'oli i els alls a trossos. Quan comencen a daurar-se si afegeix la farina i es fregeix una mica. S'incorporen les cloïsses i el vi i es deixa [..]

VEURE FITXA
Cloïsses fresques  amb botifarra de perol

Cloïsses fresques amb botifarra de perol

Una proposta de bon fer per cuinar a casa

VEURE FITXA
Cloïsses fresques amb botifarra de perol

Cloïsses fresques amb botifarra de perol

Una proposta ràpida per quedar bé

VEURE FITXA
Coca de costelles de conill

Coca de costelles de conill

Una proposta de Toni Sabas, de la Llar del Pagès

VEURE FITXA
Coca de formatges

Coca de formatges

Traducción de texto o de páginas web La ceba es talla molt fina i es pocha en una paella amb una mica d'oli. El pa de xapata es talla a rodanxes [..]

VEURE FITXA
Coca de Sant Joan

Coca de Sant Joan

Elaboració 1. Escalfem la llet al microones perquè sigui tèbia (de32 a 38ºC). 2. Triem un bol gros i hi aboquem els 65 g de farina. Desfem el llevat amb els dits i el barregem [..]

VEURE FITXA
Coca de vidre amb sardines marinades, pernil ibèric i raïm moscat

Coca de vidre amb sardines marinades, pernil ibèric i raïm moscat

Una proposta del Restaurant de l'Hotel Duran de Figueres, Cuina del Vent

VEURE FITXA
Cocarrois

Cocarrois

El farciment d’espinacs, panses i pinyons característic dels cocarrois balears ja el trobem en els receptaris medievals, i apareix en altres països mediterranis tot i que la preparació [..]

VEURE FITXA
Coctail Arzak

Coctail Arzak

El còctel Arazk és una de les millors combinacions creades amb vi

VEURE FITXA
Còctel de formatges asturians amb cecina i oli de tòfona

Còctel de formatges asturians amb cecina i oli de tòfona

Els formatges asturians ofereixen, en conjunt, una enorme varietat de sabors, aromes i textures.

VEURE FITXA
Congre a l'estil de Tarragona

Congre a l'estil de Tarragona

  INGREDIENTS PER A 6 PERSONES 1.   El congre –de la part oberta– es talla en trossos i es col·loca en un recipient, es ruixa amb el suc d'una llimona i un [..]

VEURE FITXA
Conill amb alls

Conill amb alls

Una veritable recepta de la cuina mediterrània

VEURE FITXA
Copes de xocolata

Copes de xocolata

En un bol de vidre es posa mig got d'aigua, el sucre i unes gotes de suc de llimona i s'introdueix en el forn microones al 100% de potència durant tres minuts. Transcorregut [..]

VEURE FITXA
Corball amb suc

Corball amb suc

- Poseu una cassola al foc amb l’oli. Tireu-hi la ceba, pelada i trinxada, els grans d’all, tallats, i el tomàquet, així com el julivert. Elaboreu el sofregit, que aclarireu amb [..]

VEURE FITXA
Corona de pasta choux amb fruites de primavera

Corona de pasta choux amb fruites de primavera

Mestre Tomeu Esteva ens explica com fer aquestes postres

VEURE FITXA

  <  2 3 4 5 6 7 8 9 10 11  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...