Receptes

Costelles de porc empanades

Costelles de porc empanades

  INGREDIENTSPER A 6 PERSONES Les costelles es netegen i s'aixafen una mica. A continuació, s'amaneixen amb sal, all picat i el suc de la llimona, i es reserven [..]

VEURE FITXA
Costelles de Saxònia amb puré i pomes

Costelles de Saxònia amb puré i pomes

  INGREDIENTSPER A 4 PERSONES Poseu les costelles en una plata de forn, col·loqueu-hi sobre cadascuna una rodanxa de poma pelada –sense llavors– i es regueu-les amb [..]

VEURE FITXA
Costelles de vedella amb all i oli

Costelles de vedella amb all i oli

Una recepta fàcil i saborosa que aporta les proteïnes necessàries per al dia a dia

VEURE FITXA
Costelles i mitjanes d'agulla de bou a la moda

Costelles i mitjanes d'agulla de bou a la moda

La carn s'enllarda amb la cansalada tallada en tires fines, es lliga fort amb un fil blanc perquè no perdi la forma, s'amaneix amb sal i s'ofega en una cassola amb oli [..]

VEURE FITXA
Crema de bolets

Crema de bolets

Un plat calent a base de bolets

VEURE FITXA
Crema gelada de iogurt

Crema gelada de iogurt

Perfecte per als dies de més calor

VEURE FITXA
Crema: del dolç al salat

Crema: del dolç al salat

La paraula crema, en gastronomia, es pot referir a un puré una mica líquid o a una sopa espessa –terme procedent del francès crème–. Així tenim la crema de pollastre, la de caça, [..]

VEURE FITXA
Creps i Crespells

Creps i Crespells

En català s’ha adoptat la paraula crep, procedent del francès crêpe. Si fos una llengua forta, segurament hauríem mantigut l’autòcton crespell (i la variant crispell), mot encara [..]

VEURE FITXA
Crespells

Crespells

Plat típic de Setmana Santa

VEURE FITXA
Cruixent de festucs, torró i gelat de pera

Cruixent de festucs, torró i gelat de pera

Una recepta original i fàcil de realitzar, perfecta per a l'estiu

VEURE FITXA
Cuba Punch

Cuba Punch

Ideal per acompanyar una tarda al sol

VEURE FITXA
Cupcake de xocolata

Cupcake de xocolata

Els cupcakes, les famoses "magdalenes decorades", estan revolucionant el panorama de la rebosteria

VEURE FITXA
Cupcakes d'Oreo

Cupcakes d'Oreo

Els cupcakes, les famoses "magdalenes decorades", estan revolucionant el panorama de la rebosteria

VEURE FITXA
Déntol a l'estil mediterrani

Déntol a l'estil mediterrani

INGREDIENTS PER A 8 PERSONES Una vegada descamat, net i rentat, el déntol –que es deixa sencer– s'amaneix amb all, julivert i sal, i es reserva. En una plata de forn o en [..]

VEURE FITXA
Dorada a les fines herbes

Dorada a les fines herbes

 INGREDIENTS PER A 4 PERSONES Es barreja mig got gran d'oli, el vi de xerès, el suc de la mitja llimona i una mica de sal i pebre, i es deixa reposar diverses hores. [..]

VEURE FITXA
El pollastre ´enrossit´ al microones

El pollastre ´enrossit´ al microones

Una manera ràpida de preparar el pollastre farcit típic de les festes

VEURE FITXA
Entrecot de carn roxa amb milfulls de carbassó i bolets

Entrecot de carn roxa amb milfulls de carbassó i bolets

S'elabora un puré de patates segons costum. Mentrestant, es fan a la planxa les rodanxes de carbassó, es rosteixen el boletsamb abundant oli al forn a 100 º C durant 10 minuts [..]

VEURE FITXA

  <  3 4 5 6 7 8 9 10 11 12  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...