Receptes

Entremesos de pebrots enrotllats

Entremesos de pebrots enrotllats

1. Es tallen els pebrots a tires d'uns dos centímetres d'ample. Si són del temps, primer cal rostir-los. Per això són més apropiats els pebrots vermells madurs. El procediment [..]

VEURE FITXA
Entrepà de bacó amb pebrots

Entrepà de bacó amb pebrots

Aprèn com elaborar aquest ric entrepà, perfecte per a un bon berenar o sopar

VEURE FITXA
Escaldums

Escaldums

Originàriament era un plat de Mallorca, fet amb menuts, particularment de pollastre (ales, potes, colls, oueres...). Però ara a l’illa sol ser un plat de pollastre amb salsa i patates

VEURE FITXA
Escalivada en tres textures

Escalivada en tres textures

Una proposta de Toni Sabas, xef del restaurant La Llar del Pagès de Capmany

VEURE FITXA
Escalivada tèbia amb crosta d’olivada i cordó d’allioli

Escalivada tèbia amb crosta d’olivada i cordó d’allioli

Un plat de Toni Sabas, xef de la Llar del Pagès

VEURE FITXA
Escalopes de llom al xerès

Escalopes de llom al xerès

Aprèn com elaborar aquesta deliciosa recepta d'una manera molt senzilla

VEURE FITXA
Espaguetis amb oli i all

Espaguetis amb oli i all

Una de les més simples receptes italianes de la cuina de la pasta és la dels espagueti aglio e olio

VEURE FITXA
Espaguetis amb xoriço

Espaguetis amb xoriço

En un recipient apte per a microones es posen els espaguetis amb un litre d'aigua bullint, una cullerada d'oli i sal, i es cou cinc minuts al 100% de potència, després, [..]

VEURE FITXA
Espaguetis estiuencs

Espaguetis estiuencs

  INGREDIENTS PER A 2 O 3 PERSONES Els espaguetis es couen en abundant aigua bullent amb un pessic de sal durant 10 minuts. Una vegada cuits, s'escorren i es reserven [..]

VEURE FITXA
Espatlla de xai rostida

Espatlla de xai rostida

Una proposta del restaurant La Quadra de Maçanet, Cuina del Vent

VEURE FITXA
Espatlles de conill en escabetx suau de cireres

Espatlles de conill en escabetx suau de cireres

Una proposta del restaurant El Trull d’en Francesc

VEURE FITXA
Espinacs amb anxoves i ous durs

Espinacs amb anxoves i ous durs

Aquesta recepta constitueix un excel·lent sopar, i fins un dinar lleuger, ja que combina la verdura amb les proteïnes. És apte per a vegetarians que mengin ous i peix.

VEURE FITXA
Espirals amb anxoves i julivert

Espirals amb anxoves i julivert

INGREDIENTS PER A 3 O 4 PERSONES  La pasta es posa en un bol gran, apte per a forn microones, es cobreix amb aigua bullent i sal, es remena i es cou al forn, a la màxima [..]

VEURE FITXA
Espirals amb crema de mató

Espirals amb crema de mató

INGREDIENTS PER A 5 PERSONES  La pasta es cou en abundant aigua bullent amb un pessic de sal durant 10 minuts, en què l'anirem remenant. Mentrestant, en un cassó s'escalfa [..]

VEURE FITXA
Falda de xai amb préssecs

Falda de xai amb préssecs

INGREDIENTS PER A 4 PERSONES  La falda de xai s'estén i s'amaneix amb sal i pebre al gust. La molla de pa esmicolada es barreja amb dues cullerades de julivert, [..]

VEURE FITXA
Falm de préssec

Falm de préssec

Acaramelar bé un motlle per a flam. Escórrer els préssecs de l'almívar i batre'ls amb la nata, els ous, la farina i el sucre a la batedora i fer en el motlle caramel · litzat. [..]

VEURE FITXA
Farcellets sevillans

Farcellets sevillans

    INGREDIENTS PER A 5 O 6 PERSONES Es renten bé les fulles de col i es posen a coure en aigua calenta i sal durant cinc minuts. una vegada cuites, s'escorren i [..]

VEURE FITXA
Fesols negres a la cubana

Fesols negres a la cubana

Una de les receptes més populars a Cuba (frijoles negros) i a les Antilles

VEURE FITXA
Fetuccini a la bolonyesa

Fetuccini a la bolonyesa

 INGREDIENTS PER A 4 PERSONES Els fetuccini es couen en abundant aigua salada bullent durant 10 minuts. Una vegada cuits, s'escorren i es disposen en la plata de [..]

VEURE FITXA

  <  4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...