Receptes

Fetuccini a la bolonyesa

Fetuccini a la bolonyesa

Els fetuccini es couen en abundant aigua salada bullint durant 10 minuts. Un cop cuits, s'escorren i es disposen en la plata de servir. En una cassola amb oli s'ofega [..]

VEURE FITXA
Feuerzangenbowle

Feuerzangenbowle

Beguda típica d'Alemanya

VEURE FITXA
Fideuà

Fideuà

El plat més significatiu valencià a base de fideus.

VEURE FITXA
Fideuada

Fideuada

INGREDIENTS PER A 4 O 5 PERSONES Es pelen les gambes i se'n reserven les clofolles. La sípia o els calamars i el rap es netegen. En aigua abundant amb sal es couen durant [..]

VEURE FITXA
Figatells

Figatells

Es diu que tenen origen grec. A Catalunya se’n fan, si bé són característics del País Valencià.

VEURE FITXA
Filet cobert de pasta de full

Filet cobert de pasta de full

Una recepta original i saborosa que pots deixar a punt i menjar-després

VEURE FITXA
Filet de porc amb bolets

Filet de porc amb bolets

INGREDIENTS PER A 5 O 6 PERSONES  Els bolets –ben nets– es reserven en una cassola. En un morter aixefeu els alls, les galetes, una branca de julivert, sal i pebre, i lligueu-ho [..]

VEURE FITXA
Filets de porc farcits de nous i formatge

Filets de porc farcits de nous i formatge

INGREDIENTS PER A 4 O 5 PERSONES  S'obren els filets al llarg sense separar completament les dues meitats –com si fossin llibres. Amb una forquilla es desfà el formatge [..]

VEURE FITXA
Filets de roger amb praliné de picada i nyoqui del suquet

Filets de roger amb praliné de picada i nyoqui del suquet

Preparem el brou amb el peix, amb els caps i les espines, (ja que els filets de roger els utilitzarem per al plat), una ceba i la fulla de llorer. En una cassola ampla, sofregim [..]

VEURE FITXA
Filloas

Filloas

Així es prepara: Batem els ous amb la llet, l'aigua, el sucre i un pessic de sal. Afegim a poc a poc la farina, remenant bé perquè vagi espessint i no apareguin grumolls. Deixem [..]

VEURE FITXA
Flam d'ou

Flam d'ou

Amb les tres cullerades de sucre i una mica d'aigua es prepara un caramel i es caramel · litza molt bé un motlle per a flam. La llet es barreja amb els ous i el sucre. Es [..]

VEURE FITXA
Flam de llimona i maduixes

Flam de llimona i maduixes

Es ratlla una llimona i es bat amb el iogurt i el formatge fresc fins a aconseguir una crema molt fina, que es reserva a temperatura ambient. L'altre llimona s'esprem i, [..]

VEURE FITXA
Flaó

Flaó

Uns dolços molt antics que es fan arreu dels Països Catalans

VEURE FITXA
Foie del bages amb pera caramel·litzada i anous

Foie del bages amb pera caramel·litzada i anous

L’hem anomenat foie del Bages perquè aquesta albergínia tan pròpia de la Catalunya central ens recorda el foie gras

VEURE FITXA
Foie gras de porc

Foie gras de porc

El fetge i la cansalada es trossegen en la picadora i després es passen per un passapuré per aconseguir una crema, que s'amaneix amb sal, pebre i ratlladura de nou moscada en [..]

VEURE FITXA
Foie gras «micuit» sobre carpaccio de mango i melmelada de ceba

Foie gras «micuit» sobre carpaccio de mango i melmelada de ceba

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria Alt Empordà

VEURE FITXA
Fricandó de rap   amb bolets

Fricandó de rap amb bolets

Una proposta per fer a casa

VEURE FITXA
Fricandó de rap  amb bolets

Fricandó de rap amb bolets

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

VEURE FITXA
Gall al forn

Gall al forn

El Gall al forn, a l'estil eivissenc, és un d'aquests plats que a l'illa es menja els diumenges

VEURE FITXA
Gall de Sant Pere amb fals romesco de cireres

Gall de Sant Pere amb fals romesco de cireres

Recepta del Restaurant l'Ou d'Or de Figueres. Cuina del Vent.

VEURE FITXA

  <  5 6 7 8 9 10 11 12 13 14  >

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...