Medallons de porc a la llimona

0 vots
Medallons de porc a la llimona

INGREDIENTS:

  • 600 g de filet de porc
  • 1 llimona
  • 3 rovells d'ou, mantega
  • pebre blanc
  • oli de soja
  • sal

 

INGREDIENTS PER A 3 O 4 PERSONES

El filet es talla en sis talls, que es fregeixen amb tres cullerades de mantega durant quatre o cinc minuts per cada costat, s'amaneixen amb sal i pebre al gust i es reserven calents. A part, en un bol es barregen els rovells d'ou –batuts– amb un pessic de sal, pebre i un rajolí molt fi d'oli de soja i es bat amb força fins que tots els ingredients s'hagin espessit; finalment, s'afegeix el suc i la ratlladura de llimona.

La carn se serveix en una plata, disposada en forma de ventall i regada amb la salsa.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...