Filet de porc amb bolets

0 vots
Filet de porc amb bolets

INGREDIENTS:

  • 1 kg de filet
  • 1 kg de bolets
  • 4 grans d'all
  • 2 galetes
  • vi anyenc
  • julivert
  • pebre
  • oli
  • sal

INGREDIENTS PER A 5 O 6 PERSONES 

Els bolets –ben nets– es reserven en una cassola. En un morter aixefeu els alls, les galetes, una branca de julivert, sal i pebre, i lligueu-ho tot amb un gotet de vi; després, aboqueu aquest preparat sobre els bolets, que es ruixen amb una mica d'oli, es posen al foc i es cuinen fins que es consumeixi la salsa i quedin enrossides. El filet es talla en rodanxes, es fregeix, s'amaneix amb un pessic de sal i es col·loca en la plata amb els bolets al voltant. Se serveix calent.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...