Rotlle de bonítol amb olives fregides

0 vots
Rotlle de bonítol amb olives fregides

INGREDIENTS:

  • 1 kg de bonítol
  • 200 g de cansalada fresca
  • 4 ous
  • 2 cullerades de molla de pa
  • 1 got de vi blanc
  • 1 ceba, all
  • olives sense pinyol
  • salsa beixamel
  • pa torrat
  • farina
  • llet
  • julivert
  • oli
  • sal

 

INGREDIENTS PER A 6 PERSONES

El bonítol, la cansalada i la ceba es trituren en la picadora fins que quedi tot molt menut. El preparat s'amaneix amb sal, all i julivert picat al morter. La molla de pa, remullada en una mica de llet, s'escorre i s'afegeix a la barreja anterior, així com tres ous batuts i una cullerada de farina. Es treballa la massa fins que estigui tot lligat i es formen uns rotllos, que es col·loquen en una cassola o plata refractària. Es ruixen amb oli i s'introdueixen en el forn fins que s'enrosseixin. A mitja cocció, es reguen amb el vi blanc. Se serveixen calents o freds, adornats amb olives fregides.

Per fregir les olives cal punxar-les una a una, amb un escuradents. S'emboliquen amb una salsa beixamel espessa fins a aconseguir la mida d'una nou i s'arrebossen en ou batut, passant-les a continuació per pa torrat i fregint-les en abundant oli molt calent. 

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...