Gambes a la gavardina

0 vots
Gambes a la gavardina

INGREDIENTS:

  • 1/4 kg de gambes
  • 1 clara d'ou # 150 g de farina
  • 1 cullerada de vinagre
  • oli

Es couen les gambes en aigua bullint amb sal durant uns cinc minuts. Es deixen refredar i es cola el brou. En un recipient es posa la farina, la cullerada de vinagre i una mica de l'aigua utilitzada per coure les gambes, procurant que estigui ben freda. Es remou fins a formar una crema espessa, afegint després la clara batuda a punt de neu. Les gambes s'arrebossen en aquest preparat una a una, agafades per la cua, i es fregeixen en oli molt calent. Poden arrebossar també amb un massa que es fa barrejant una tassa de llet amb una altra de sifó i afegint després sal i farina fins aconseguir una pasta espessa. Les gambes s'arrebossen en ella i es fregeixen de la manera acostumada.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...