Bescuit de xocolata i nous

0 vots
Bescuit de xocolata i nous

Un deliciós pastís ideal per a qualsevol moment del dia: esmorzar, berenar o postres

INGREDIENTS:

  • 3 ous
  • 200 gr de farina
  • 200 gr de sucre
  • 1/2 sobre de llevat
  • 100 gr de nous
  • 150 gr de xocolata negre
  • un vas petit d'aigua
  • 100 gr de mantega

El primer que cal fer és separar els rovells de les clares, les quals
es munten a punt de neu. Després, en una font, es baten els rovells amb el sucre fins que ho vegi esponjós.

Tot seguit es posa l'aigua, mantega i la xocolata en un cassó i es remou al foc. Es tracta de remenar fins que sigui com una crema i, és llavors quan s'ajunta amb els rovells i les nous i es tira poc a poc la farina juntament amb el llevat.

El pas següent consisteix a, delicadament, introduir en un motlle de pastís prèviament untat amb mantega, les clares muntades i es fica al forn 10 minuts a 200 graus. Quan vegi que puja el deixa 10 minuts més, però a 160
graus, llavors es punxa amb un ganivet i si surt net ja està llest.

És important utilitzar una bona xocolata ric en cacau, res de xocolata amb
llet ni en pols, perquè surti molt més saborós.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...