- Multimèdia
- Serveis
- Classificats
Arròs amb carxofes fresques
-
Notícia guardada al teu perfil
Veure notícies guardades
Vots: 1/5 estrelles
INGREDIENTS
- 400 g d'arròs.
- 5 o 6 carxofes naturals.
- 1 kg de filets de xai.
- 1 ceba.
- 1 llimona.
- 3 dents d'all.
- 1 ramet de julivert.
- Oli i sal.
Elaboració
- Es treuen les fulles dures, les tiges i l'extrem de la part estreta de cada carxofa, procurant deixar només la zona del cor. Es talla en quatre parts cadascuna ia continuació es renten molt bé, s'assequen i es ruixen amb suc de llimona per evitar que prenguin un color fosc.
- En una cassola àmplia es sofregeix durant uns minuts la ceba picada molt menuda, els alls i les carxofes, tot remenant amb una cullera de pal. Després s'afegeixen els filets de xai, que s'ofeguen també amb el sofregit, ia continuació s'aboquen tres tasses d'aigua-de la mateixa mida que l'utilitzat per mesurar l'arròs-i es deixa bullir durant uns 20 minuts.
- Finalment, s'incorpora l'arròs i una mica d'aigua amb sal i es deixa coure fins que estigui al punt. Abans de retirar-s'afegeix el julivert molt picat