Diari de Girona

Diari de Girona

Gall al forn

Vots: 1/5 estrelles

Gall al forn

Gall al forn

INGREDIENTS

  • 2 peixos d'1 kg.
  • 1/2 quilo de patates a rodanxes.
  • 2 tomàquets pelats i trossejats.
  • Un gotet de vi blanc.
  • 1/4 litre de brou de peix.
  • 2 cebes.
  • 4 grans d'all.
  • Un gotet d'oli d'oliva.
  • 1 fulla de llorer.
  • Sal i pebre.

Elaboració

  1. En primer lloc es sofregeixen les patates (tallades a rodanxes) en una paella al costat de la ceba, el tomàquet, el llorer i els alls. Si t'agrada molt la verdura, també pots afegir pebrot vermell i pebrot verd trossejat i sofregiu conjuntament amb les patates, hi ha moltes maneres de preparar-però això sempre és a gust del consumidor, com diu la meva mare, la cuina no és una ciència exacta.
  2. Un cop sofregides les patates i la verdura es col · loquen en una font. Posem el peix ja salpebrat sobre el llit de patates i verduretes que hem sofregit anteriorment en una paella i ho reguem amb oli d'oliva i el brou de peix.
  3. Posem el forn a 200 º C durant 15 minuts. Passats els 15 minuts afegim el gotet de vi blanc i deixem coure 10 minuts més. I. .. ¡Bualá! ja podem començar a gaudir del nostre deliciós Gall al forn a l'estil eivissenc ...

Més Receptes

Compartir l'article

stats