Canelons de verdures amb crema lleugera de parmesà

1 vot
Canelons de verdures amb crema lleugera de parmesà

INGREDIENTS:

  • 1 peça de pebrot vermel
  • 1 peça de pebrot verd
  • 1 peça de ceba
  • 1 peça de Carbassó
  • 1 peça Albergínia
  • 8 unitats de pasta brick
  • 100 grams de nata
  • 50 grams de parmesà
  • sal
  • pebre
  • oli d’oliva al gust.

Tallem totes les verdures, les saltem en una paella i un cop saltades les salpebrem. Fem els canelons amb la pasta brick i els pintem per sobre amb una mica d’ou. Els posem al forn a 180º, per sobre hi podem posar una mica de sèsam negre i sèsam blanc. Per fer la salsa, desfem el formatge parmesà i hi afegim la nata, ho deixem coure uns 10 minuts. NOTA DIETÈTICA: En aquest plat hi ha representats tots els grups d’aliments: el greix de la nata i l’oli, els hidrats de carboni de la pasta brick, les proteïnes del formatge i les vitamines i minerals de les verdures. És, per tant, un plat complet.

 

Una proposta de l'Escola d'Hosteleria de l'Alt Empordà

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...