Amanida amb pebrot vermell escalivat, llagostins i vinagreta de tòfona

0 vots
Amanida amb pebrot vermell escalivat, llagostins i vinagreta de tòfona

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

INGREDIENTS:

  • 200 g d’enciam.
  • 2 pebrots vermells.
  • 12 llagostins.
  • 10 g de tòfona.
  • 25 g de vinagre de Mòdena.
  • 75 g oli d’oliva verge de l’Empordà.
  • 12 tomates cirerols, cherry.
  • Sal Maldon.
  • Pebre.

En primer lloc netegem l’enciam. Després posem a escalivar el pebrot vermell al forn a 180º. Netegem i reservem. Els llagostins els pelem i els fem una petita incisió perquè quedin drets i els saltem.

 

Per fer la vinagreta, tallem la tòfona molt petita i posem el vinagre de Mòdena, sal Maldon, pebre i oli d’oliva.

 

PRESENTACIÓ: En un plat col·loquem un motlle rodó, a dins hi posem l’amanida, sobre l’amanida posem el pebrot vermell escalivat, al voltant els llagostins saltats, els tomàquets cirerols (cherry) i per últim la vinagreta de tòfona.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...