Albergínies farcides amb formatge

1 vot
Albergínies farcides amb formatge

INGREDIENTS:

  • 4 albergínies
  • Una ceba grossa
  • Pa remullat
  • Formatge ratllat
  • 4 alls
  • Un clavell
  • Un pols de canyella
  • Un brot de menta
  • 2 o 3 ous
  • Pa ratllat
  • Oli i sal.

Partiu les albergínies per la meitat, pel llarg, i poseu-les a bullir durant un minut o dos. Deixeu- les refredar. Buideu-les una mica i escorreu- les bé.

Feu una pasta barrejant els trossos sobrants d’albergínia, l’ou, el pa remullat i la ceba picada menuda i sofregida, les espècies al gust i sal. Farciu-ne les barquetes d’albergínia, cobriu-ho amb pa ratllat i porteu-ho al forn, una mitja hora

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...