Espatlla de xai rostida

0 vots
Espatlla de xai rostida

Una proposta del restaurant La Quadra de Maçanet, Cuina del Vent

INGREDIENTS:

  • INGREDIENTS PER A 2 PERSONES
  • Espatlles de xai. 2 peces
  • Vi blanc
  • Sal i pebre
  • PER FER UNA BRESA
  • Cebes de Figueres. 2 peces
  • Carrotes. 2 peces
  • Alls. 1 cabeça
  • Tomates madures. 2 peces
  • Llorer. 2 fulles

Tallem les verdures a daus i les posem en una safata amb oli d’oliva i ho rossegem una mica. Després, tallem les espatlles per la meitat (una espatlla és per a dues persones), les salpebrem i les posem a la safata.

Hi afegim un got d’aigua i un got de vi blanc i ho posem a coure al forn a 1700 C. Passats 30 minuts, girem les espatlles i hi afegim una mica d’aigua, si cal. Deixem passar 30 minuts més i tornem a girar-les. Ho repetirem fins que el xai estigui ben cuit per fora però ben tendre per dins.

Per acabar, emplatarem l’espatlla amb les verduretes i el suc del rostit. Podem acompanyar aquest plat amb patata panadera o papates al forn.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...