Bacallà a la catalana

2 vots
Bacallà a la catalana

INGREDIENTS:

  • 800 g de bacallà
  • 200 g de cebes
  • 400 g de tomàquets
  • 500 g de patates
  • 4 grans d'all
  • 2 pebrots morrons
  • 1 got de vi blanc
  • safrà
  • pebre vermell
  • 1 ramet de julivert
  • oli
  • sal

Temps de cocció: 10 minuts
Es posa l'olla al foc amb un raig d'oli i la ceba picada fina, i es deixa ofegar fins que agafi color; s'incorporen llavors els alls picats, els tomàquets, el julivert picat, el safrà, el pebre vermell i els pebrots morrons tallats a tires. Es rega amb el vi blanc, s'assaona amb sal i es deixa coure durant uns minuts.
A continuació, s'agrega el bacallà trossejat i les patates tallades en discs. Es tapa l'olla i es deixa coure a pressió durant 10 minuts.
Transcorregut aquest temps, es refreda l'olla, es destapa i es serveix en una font empolvorat amb julivert picat molt fi.

El peix a l'olla a pressió
Per preparar qualsevol peix a l'olla a pressió el millor és ruixar amb llimona i salar just en acabar la cocció, així tindrà millor sabor.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...