Charlota de xocolats i whisky

1 vot
Charlota de xocolats i whisky

12 melindros; 150 g de xocolata; 100 g de mantega; 4 ous; 9 cullerades de whisky; 4 cullerades de sucre; nata muntada.

Amb els bescuits, remullats en una barreja feta amb sis cullerades de whisky i dues d'aigua, es folren les parets i el fons d'una flamera o un motlle desmuntable.

La xocolata trossejada es fon posant-lo al bany Maria juntament amb la resta del whisky i la mantega. A part, es treballen els rovells d'ou amb el sucre fins aconseguir una crema, a la qual s'afegeix la xocolata temperat. Es barreja tot bé i, finalment, s'incorporen les clares muntades a punt de neu.

Aquest preparat s'aboca en el motlle i s'introdueix a la nevera durant unes hores. Després, es desemmotlla la carlota i se serveix adornada amb nata muntada i encenalls de xocolata.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...