Paella amb rovellons i la seva salsa

1 vot
Paella amb rovellons i la seva salsa
Enviat per: Regio7 Diari

INGREDIENTS:

  • 4 lloms de caella
  • ½ kg. de rovellons
  • 2 cebes
  • crema de llet
  • ½ col lombarda
  • all
  • oli
  • sal

Agafar una paella i saltejar un parell de grans d'all. Quan estigui una mica daurat, tirar la ceba i la col lombarda tallada en juliana i deixar-ho fins que quedi ben sofregit. A part, saltejar la meitat dels rovellons tallats a trossos no molt petits. Un cop estan cuits, afegir-ho a la ceba i la col. Posar tot el sofregit en una plata pel forn i a sobre col·locar-hi els lloms de caella amb un raig d'oli i sal i ficar-ho al forn durant 6 minuts. Mentre ho tenim al forn, farem la salsa: es posa en una paella la resta de rovellons amb oli i sal i se saltegen. Quan estigui s'hi posa la crema de llet i es deixa que redueixi. Un cop reduït, tirar-ho a sobre del peix i acabar de posar al forn 3 o 4 minuts més. Un cop llest, es pot emplatar i veure com queda el contrast de colors. Alícia Serra Álvarez (Manresa)

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...