Bacallà amb pebrot i tomata

0 vots
Bacallà amb pebrot i tomata

Recepta del Restaurant Can Jeroni de Figueres. Cuina del Vent

INGREDIENTS:

  • PER A 4 PERSONES
  • Llom de bacallà dessalat. 4 peces
  • Pebrots verds. 2 peces
  • Tomates de la bombeta. 10 peces
  • Sal, pebre, sucre i oli d’oliva

En una cassola de ferro colat amb oli d’oliva, hi posem el pebrot prèviament net i tallat a tires, el salem i deixem que es fregeixi. Quan està fregit, hi tirem la tomata que haurem escaldadat i tallat.

Després en traurem les llavors i la passarem pel túrmix. Deixem reduir l’aigua de la tomata, rectifiquem de sal, pebre i sucre. Un cop reduït, hi posarem el llom de bacallà dessalat i ho deixarem coure uns 10 minuts.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...