Pollastre a l'allet

0 vots
Pollastre a l'allet

Aprèn com preparar aquesta deliciosa i tradicional recepta per a 4 persones

INGREDIENTS:

  • 1 pollastre gran o 2 petits
  • 1 copa de brandy
  • 1 llimona
  • 6 grans d'all
  • Farina
  • Pebre
  • Sal
  • Oli d'oliva

El pollastre es talla en trossos bastant petits i regulars, i es posa en una font amb els alls picats, la copa de brandy i el suc de llimona.

 

A continuació, s'espolvoreja amb una mica de pebre i es deixa adobar durant dues hores. Transcorregut aquest temps, s'amaneix amb sal fina al gust, s'arrebossa amb molt poca farina i es fregeix en oli calent fins que quedi daurat.

 

Es serveix automàticament després de fregir, acompanyat, si es desitja, amb una amanida d'enciam o uns pebrots rostits i tallats en tires.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...