Cupcake de xocolata

1 vot
Cupcake de xocolata

Els cupcakes, les famoses "magdalenes decorades", estan revolucionant el panorama de la rebosteria

INGREDIENTS:

  • Ingredients per la massa: 120g de farina, 4 culleradetes de llevat, 2 ous, 150g de sucre morè, 100ml d'oli d'oliva, 40g de cacau en pols, 120ml de llet semidesnatada i una culleradeta de vainilla en pasta
  • Ingredients per la buttercream: 425g de sucre glacé, 115g de mantega, 85g de cacau en pols i 100ml de llet

Posem el forn a escalfar a una temperatura de 180 graus. En un bol barregem l'oli amb el sucre i tres ous. Removem fins que la massa quedi uniforme i anem afegint poc a poc el cacau, la farina i el llevat. Batem bé la barreja fins deixar-la homogènia. Tot seguit afegim la vainilla.

 

Agafem els motlles dels cupcakes i els omplim fins la meitat. Els fiquem al forn a 180 grays durant uns 30 minuts.



Per decorar el cupcake preparem una crema de mantega (buttercream, tamisem la farina i el cacau a la vegada i afegim el sucre i la llet. Barregem amb la batedora durant uns minuts, fins que la massa quedi com si fos una especial de gelat.



Tot seguit, decorem els cupcakes amb una manga pastissera. Se l'hi pot afegit xocolata ratllat per sobre.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...