Ous escalfats

0 vots
Ous escalfats

Com preparar aquest deliciós aperitiu

INGREDIENTS:

  • 6 ous
  • 50 gr de mantega
  • 1 litre de llet desnatada
  • farina
  • vinagre
  • sal

En una cassola es posa aigua a calentar amb sal i un raig de vinagre; quan estigui bullint, s'escalfen els ous d'un en un. Per això es casca l'ou en una tassa i aquesta es submergeix una mica, deixant que l'ou passi lentament a l'aigua i utilitzant una espumadera per a que quedi rodejat per la seva clara; quan hagin transcorregut uns tres minuts, es treu i es deixa refredar en un altre recipient.



Mentre es refreden els ous, es prepara una salsa beixamel amb la mantega, la llet i dues cullerades de farina, procurant que no quedin grumolls., i quan comenci a espessar, es verteix sobre els uls, que es serveixen inmediatament.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...