Maduixetes saltades amb gelat de vainilla i escuma de iogurt

0 vots
Maduixetes saltades  amb gelat de vainilla i escuma de iogurt

Postres primaverals

INGREDIENTS:

  • Maduixes: 350 grams.
  • Fruits vermells: 50 grams.
  • Coulis de maduixes: Al gust.
  • Iogurt: 3 unitats.
  • Gelat de vainilla: 4 boles.
  • Nata líquida i sucre.

En primer lloc, saltem les maduixes amb el coulis i els fruits vermells. Un cop fet aquest procés, ho afegim a les copetes i hi col·loquem una bola de vainilla a cadascuna d'elles. A part, en un sifó, hi introduïm la preparació composta de iogurts, nata i el sucre amb dues càrregues del mateix sifó. Ho deixem refredar i, finalment, cobrim les copes amb l'escuma del iogurt.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...