Amanida amb salmó fumat i vinagreta de cítrics

3 vots
Amanida amb salmó  fumat i vinagreta de cítrics

Una proposta de l’Escola d’Hostaleria de l’Alt Empordà

INGREDIENTS:

  • ingredients (per a 4 persones):
  • Amanida variada. 200 grams.
  • Salmó fumat. 200 grams.
  • Magrana. Una.
  • Taronja. 1/2.
  • Llimona. 1/2.
  • Una cullerada sopera de vinagre.
  • Tres cullerades soperes d’oli d’oliva

Primerament netegem l’enciam i la magrana i els reservem. Després tallem làmines de salmó fumat molt primes. Un cop fet això, per preparar la vinagreta ratllarem mitja llimona i mitja taronja, afegirem vinagre de Mòdena, sal, pebre i, per últim, l’oli d’oliva.

 

PRESENTACIÓ: Muntem l’amanida, a sobre posem les làmines de salmó fumat que havíem tallat, per sobre la magrana i amanim, al gust, amb la vinagreta de cítrics.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...