Amanida de verats amb magrana

1 vot
Amanida de verats amb magrana

INGREDIENTS:

  • 4 verats
  • Grans de magrana
  • Sal
  • Oli d’oliva
  • 1 llimona
  • Pebre blanc
  • Vinagre de Mòdena
  • Mig quilo de rovellons petits (botó)
  • Fulles verdes

-Teniu els verats en forma de filets o supremes, sense caps ni espines. Assaoneu de sal, suc de llimona i pebre blanc mòlt. Els salteu amb molt poc oli en una paella antiadherent (sense passar-los per farina). Disposeu-los en una plata.

-Salteu els rovellons i afegiu-los a la plata.

-Decoreu amb unes fulles verdes al gust i els grans de magrana. Ruixeu-ho tot amb vinagre de Mòdena i una mica d’oli d’oliva.

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...