Suquet de peix

0 vots
Suquet de peix

Tradicionalment era un senzill guisat elaborat a base dels peixos malmesos

INGREDIENTS:

  • 1 l. de brou de peix
  • 1 copa de vi blanc
  • 3-4 grans d'all
  • Una ceba
  • Una pastanaga
  • 1 porro
  • patates
  • Peixos al gust

El suquet de peix és un plat típic de la cuina valenciana. Es tracta d'una recepta de sabor intens que preparen antany els pescadors en acabar la seva jornada ia peu de barca. Consisteix en un senzill guisat elaborat a base dels peixos malmesos.

 

Daurem en una cassola tres o quatre grans d'all i els reservem per fer després la picada amb el julivert. Mentrestant agafem els caps i les espines de peix per preparar un brou. Se li pot afegir verdures com porro o pastanaga.

 

Sofregim una mica de ceba i hi afegim tomàquet triturat. Li tirem vi blanc i reduïm la barreja. Després tallem patates a daus i l'afegim a aquesta barreja ofegant-ho tot durant uns 5-6 minuts.
 

 


Cobrim tot amb el brou de peix i ho coem a foc mitjà durant uns 15-20 minuts. A mitja cocció hi afegirem la picada dels alls amb el julivert.

 

 

Diversos minuts abans que les patates estiguin cuites, li tirem unes rodanxes de peix salpebrat prèviament.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...