Bolets a la brasa

0 vots
Bolets a la brasa

Aquesta recepta, molt ràpida en la seva elaboració, constitueix un exquisit aperitiu.

INGREDIENTS:

  • Barrets de bolets grans, all en pols, pebre negre en pols -o una barreja de fines herbes-, farigola o julivert, oli i sal
Per elaborar la graellada poden emprar xampinyons grans, rovellons i, en general, qualsevol exemplar de mida gran. Un cop nets els barrets, s'assequen amb tovallons de paper. Després, s'assaonen amb sal, all i julivert o farigola, i amb ajuda d'un pinzell s'unten d'oli d'oliva.
 
Es greixa amb oli una graella, grill o planxa de rostir i, quan estigui ben calent, es posen en ella els barrets dels bolets durant cinc o sis minuts. Per servir, s'empolvoren amb pebre o amb una barreja de fines herbes (sàlvia, estragó, menta i romaní).
 
La graellada de bolets es pot servir sobre llesques de pa, prèviament escalfades a la mateixa planxa i acompanyar-la amb una salsa de cabrales.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...