Bolets dessecats

0 vots
Bolets dessecats

INGREDIENTS:

  • Bolets frescos

Algunes espècies de bolets intensifiquen la seva aroma en assecar-se, adquirint amb això un alt valor culinari com a espècia, sobretot si s'afegeixen a la carn, a les salses o als vins. Per aconseguir-ho, els bolets es netegen suaument amb un pinzell o un ganivet. Les peces grans es tallen en rodanxes fines i les petites es deixen senceres.
 
El fons d'una safata es cobreix amb paper de cuina i s'estenen sobre ell els bolets, cobrint-les amb un drap de cotó que permeti alguna ventilació alhora que s'assequen.
 
La safata es col · loca sobre una superfície calenta o fins i tot al forn elèctric a baixa temperatura, mantenint la porta oberta. També poden assecar-se al sol. Un cop secs, els bolets es molen en un mlinet de cafè i es conserven en flascons de vidre.

Mapa d'ubicació

Llibre de receptes

Cerca les teves receptes escrivint aquí el nom del plat o algun dels seus ingredients...